O sesiune de cumpărături este întotdeauna cea mai bună terapie atunci când te simți ușor deprimat. Sau poate realizezi ceva ce ți-ai dorit de mult și, pentru că meriți, alegi să te răsfeți cu o nouă pereche de pantofi. Numai că nu ai întotdeauna răbdare, și nici timp să bați magazinele de prin oraș, sau să cauți pe rafturi nesfârșite mărimea care ți se potrivește. Bine că există magazinele online, astfel poți să cumperi articolele preferate de pe canapeaua din sufragerie sau, de ce nu, chiar din pat în timp ce-ți savurezi cafeaua.

Ideea de a cumpăra încălțăminte online este deosebit de comodă și îți oferă multiple opțiuni din care să alegi, dar poate fi și dificil dacă nu ești sigur ce mărime porți sau cum te vei simți în noii pantofi. Urmează câteva din sfaturile noastre, pentru a fi cât mai sigur că alegi perechea potrivită și magazinul ideal.

Caută un magazin bine cotat

Ții minte când ai intrat prima dată pe https://unibetbonus.com/ro/? Cum te-ai interesat o zi întreagă despre acest site, cât e de serios și care sunt părerile utilizatorilor? Pentru că e deosebit de important ca, din multitudinea de cazinouri online, să-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine și care are cele mai bune review-uri de la persoane reale.

În același fel ar trebui să te orientezi și spre magazine online care sunt de încredere, populare și ușor de accesat. Pentru a fi sigur că încălțămintea ta este de cea mai bună calitate, încă înainte să o vezi în mod real, intră pe un magazin pe care îl cunoști și în care ai încredere. Chiar dacă prețurile ar putea fi ceva mai mici pe alte site-uri obscure și necunoscute, nu te zgârci la câțiva lei, deoarece produsele s-ar putea să fie de proastă calitate – asta în cazul fericit în care primești ceea ce ai comandat.

Uită-te atent pe site dacă are posibilitatea de a lăsa comentarii cu privire la achiziții, aceste pagini sunt de obicei transparente și oferă servicii de calitate, de aceea permit cumpărătorilor să-și exprime părerea sinceră cu privire la produsul comandat. Din reclamă nu poți afla informații sincere, dar din părerile altor utilizatori, da – așa că aruncă o privire pe forum sau la recenziile produselor, e cea mai sigură metodă de a cunoaște produsul, fără a-l avea în mână. Poate afli că trebuie să comanzi pantofi cu un număr mai mare, sau culorile nu corespund, sau materialul nu este ceea ce pare în fotografii.

Uită-te și la organizarea generală a magazinului online, o firmă serioasă care se respectă va avea publicate informațiile de contact, textul este impecabil, fără greșeli de ortografie, iar descrierile produselor sunt complete, cu mai multe imagini.

Interesează-te de politica de retur

Chiar dacă ai impresia că ai comandat mărimea perfectă și culoarea ideală, este posibil să trebuiască să returnezi produsul. Înainte să îți comanzi produsele din coșul de cumpărături, citește care este politica de retur, pentru a ști la ce să te aștepți. Va trebui să achiți tu taxele de transport? Vei putea înlocui produsul cu altul din magazin sau poți primi banii înapoi pe card? Și în cât timp?

Unele magazine online, care au și filiale fizice, îți vor permite să returnezi produsul la unul din sediile lor, în loc să trimiți prin curier, dacă îți convine mai mult. Fii atent la aceste informații pentru că s-ar putea să îți folosească mai târziu.

Rămâi fidel unui brand

În cadrul aceluiași brand, mărimile vor fi cam la fel, așa că dacă ai mai comandat și înainte de la acea firmă, rămâi consecvent și alege un alt model de la același producător, sunt cele mai bune șanse să ți se potrivească perfect. Este o informație de folos mai ales dacă ai tendința să-ți cumperi cam același tip de încălțăminte tot timpul (pantofi sport, sau încălțăminte cu talpă ortopedică).

Iar dacă magazinul tău online are o reducere la un model care îți place, și are și un magazin fizic, dar fără reduceri, trage totuși o fugă la magazin pentru a proba perechea preferată. Astfel mergi la sigur, știi exact cum te vei simți în pantofii cei noi și îi poți comanda apoi de pe site la promoție.

Alege un site cu multe fotografii

Pe lângă părerile altor utilizatori, uită-te și la fotografiile produsului. Un site serios va posta mai multe fotografii la același produs, studiază-le pe toate și din toate unghiurile. Nu îți dorești o pereche care arată perfect din față, dar are niște catarame inestetice la spate. De multe ori găsești imagini ale produsului real și în postările cumpărătorilor precedenți.