Ești o persoană foarte la modă, care adoră pantofii, gențile și tot felul de accesorii, așa că e de mirare că ești încă novice în privința cumpărăturile online, și singura modalitate în care îți poți cumpăra produsele preferate este să le cauți prin magazinele fizice. Poate îți faci griji că nu îți va plăcea produsul primit, sau poate te temi de fraudele online, dar adevărul este că îți poate schimba viața. Nu ești singura care gândește așa, sau care este puțin reticentă la idei noi, dar hai să vedem cum poți începe pentru a depăși frica de cumpărături online.

Gândește-te la comoditate

Nimic nu se compară cu ușurința de a comanda produsele preferate din confortul propriei locuințe, indiferent de oră, fără niciun fel de program. În acest fel stai departe de aglomerație, nu ai de condus prin trafic, te poți uita ore întregi la același produs fără a fi nevoie să te hotărăști imediat. Îți poți vedea pantofii preferați din toate unghiurile, expuși pe un model, pentru a vizualiza exact cum se așează pe picior. Unele magazine online au chiar operatori care stau permanent pe chat, deci nu este nevoie să rămâi cu întrebări, intră în discuție cu un angajat care te va lămuri cu amabilitate.

Iar dacă magazinele de cartier rămân destul de repede fără anumite mărimi, trebuie să știi că cele online au aproape tot timpul mărimea de pantofi pe care o cauți.

Începe cu accesoriile

Orice specialist îți va spune același lucru, dacă nu ești sigur cum stă toată treaba cu cumpărăturile online, nu îți lua din prima un televizor sau o geantă originală scumpă, începe cu câteva accesorii pentru ținutele pe care deja de ai. O curea modernă care se potrivește perfect la rochia bej pentru serviciu, sau câteva brățări colorate pe care să le poți purta la plajă. Încearcă pentru început ceva la care nu contează neapărat mărimea, ca la încălțăminte, de exemplu o eșarfă în culori îndrăznețe sau un ceas de mână cu ștrasuri pentru zilele de vacanță.

Și vei vedea că magazinele online serioase oferă informații detaliate în ceea privește dimensiunile, culoarea, croiala sau materialul.

De asemenea, pentru primele tale cumpărături online, uită-te după reduceri, lichidări de stoc sau oferte speciale, vei găsi aceste gratuități mult mai des în mediul online, decât în magazinele propriu-zise.

Și încearcă să nu te arunci dintr-o dată la toate lucrurile care ți-au plăcut, majoritatea magazinelor online au oferte care se schimbă săptămânal, deci ai răbdare și revino peste câteva zile.

Cumpărături în siguranță

Nu mai trebuie să îți faci griji pentru siguranța datelor tale personale, mai ales dacă intri pe un magazin serios, cu cotații bune. Astfel de site-uri depun eforturi deosebite pentru a oferi siguranță tranzacțiilor și pentru a-și menține clienții mulțumiți. Vor avea afișate clar condițiile de expediere și retur, precum și serviciile de securitate pe care le folosesc pentru protejarea cumpărătorilor.

Economie de timp

După ce te vei obișnui cu primele tale comenzi online, nu vei mai concepe un alt stil de viață. Chiar dacă vizita unui magazin fizic încă te mai încântă uneori, nu vei dori să renunți la această nouă pasiune. Dacă ești o mămică ocupată, dar în același timp ai și un serviciu și o pasiune pentru modă, atunci vei aprecia timpul pe care îl economisești cu acest mod de a face cumpărături. Timp pe care îl poți petrece cu familia și prietenii dragi, iar acest lucru este neprețuit.